Domki nad jeziorem żywieckim
Adres Zarzecze, ul. Nadbrzeżna 31
Telefon tel. 691 864 400
Domki letniskowe na wiosnę Domki letniskowe w lecie Domki całoroczne jesienią Domki całoroczne zimą

Dodaj opinie

Opinie

Idź do strony:

10/10
Data dodania:
17.09.2018

Bardzo miłe, spokojne miejsce. Czysto. Właściciele przemili. Domki w pełni spełniły nasze oczekiwania. Na pewno wrócimy tu jeszcze nie raz.

Autor: Piotr Olesiejuk

10/10
Data dodania:
11.08.2018

Spędziliśmy w tym miejscu 10 wspaniałych dni. Domek zrobił na nas wrażenie od razu, wszystko dopracowane, wystrój gustowny. Na dzieci czekał kącik z zabawkami, czysto, po prostu bardzo miło. Plac naprawdę spory, można pograć w to i owo, w altance z grillem czeka na gości zestaw do badmintona, piłki. Nie ma się do czego przyczepić :-))) Pozdrawiamy Właścicieli i, jak już mówiliśmy, wrócimy!! :-))

Autor: Małgorzata / Stalowa Wola

10/10
Data dodania:
25.06.2018

Bardzo przytulne i nowoczesne domki z atrakcyjną działką. Mili właściciele. Polecam.

Autor: Marta Ostrowska

10/10
Data dodania:
10.06.2018

Dziękujemy za wspaniały pobyt w Państwa domku! Na pewno tam wrócimy, pozdrawiamy.

Autor: SMS

10/10
Data dodania:
07.06.2018

Właściciele obiektów przemili, domki świetnie urządzone, czysciutko, pachnąco, podwórko przepieknę, polecam z pełną odpowiedzialnością.

Autor: Aleksandra Zięba

10/10
Data dodania:
25.05.2018

Cudowne miejsce:) aż żal jutro wyjeżdżać. Domki sliczne, wspaniale urządzone. Altana mega! Pobyt udany w 100%, dzieciaki szczęśliwe, rodzice zresetowani:) Dziękujemy!!!

Autor: Marta Mizerska

10/10
Data dodania:
22.04.2018

Bardzo spokojne, kameralne miejsce. Piękny domek, dużo zieleni, piękne widoki, jezioro. Super warunki na pobyt z dzieckiem. Polecam.

Autor: Anna Śliz

10/10
Data dodania:
03.03.2018

Bardzo miłe spokojne miejsce na odpoczynek z drugą połówką jak i zarówno z przyjaciółmi i rodziną. Polecamy w każdą porę roku. Jest MEGA:)

Autor: Barbara Raj

10/10
Data dodania:
13.02.2018

Extra miejsce:) polecam

Autor: Anna Biernacka

10/10
Data dodania:
12.02.2018

Wolnostojące domki o wysokim standardzie. Usytuowane w odległości kilkudziesięciu metrów od linii brzegowej jeziora żywieckiego. Miejsce na uboczu, ślepa droga, a zatem żadnego ruchu tranzytowego.

Autor: Dariusz Płonka

10/10
Data dodania:
01.02.2018

Czysto, świeżo, pachnąco, cieplutko. Bardzo gorąco polecam, byliśmy w 4 osoby na weekend. Inny świat, cudowny klimat.

Autor: Sandra Weber

10/10
Data dodania:
07.01.2018

Klimatyczne miejsce. Właściciele dbają o każdy, najdrobniejszy szczegół. Czysto, przyjemnie, serdecznie polecam!

Autor: Aneta Kułakowska

10/10
Data dodania:
01.09.2017

Zdecydowanie polecam! Bardzo mili i pomocni właściciele, domek czysty, wygodny i wspaniale wyposażony.Do tego piękne miejsce- czyste jezioro i góry... Czego chcieć więcej?:) Jeszcze tam wrócimy... Pozdrawiamy serdecznie i dziękujemy za wszystko.

Autor: Agnieszka i Sebastian + czwórka dzieci:)

10/10
Data dodania:
22.08.2017

Wszystko nam się podobało :-) Pobyt udany i domki super :-) Nasi poprzednicy w opiniach napisali chyba wszystko :-) Jesteśmy baaaardzo zadowoleni i pozdrawiamy sympatycznych gospodarzy :-* POLECAMY! ! !drobiazgi, które umilają gościom wypoczynek w tym miejscu. My jesteśmy tak zadowoleni, że przyjedziemy tutaj znowu.

Autor: Bożena/Brzeg

10/10
Data dodania:
30.07.2017

Cudowne miejsce, wspaniale wyposażony, według najnowszych wymogów techniki domek. Na działce z zadbanym trawnikiem można wypoczyważ i uprawiać sport. Dla dzieci znajduje się też ciekawie i bezpiecznie wykonany plac zabaw. Miejscem specjalnym jest zadaszone i osłonięte od wiatru miejsce do grilowania. Miejsce to jest wyposażone w murowany gril oraz stoły i ławy biesiadne. Wieczorem w ciekawym oświetleniu i muzyce można spędzić przyjemne chwile. Należy podkreślić wyjątkową gościnność gospodarzy oraz to, że można się do nich w każdej chwili o pomoc zwrócić. Na całym obszarze domku zwraca uwage dbałosc gospodarzy nawet o drobiazgi, ktore umilają gosciom wypoczynek w tym miejscu. My jesteśmy tak zadowoleni, że przyjedziemy tutaj znowu.

Autor: Gabriele und Joachim Gelsenkirchen

10/10
Data dodania:
29.07.2017

Miejsce rewelacyjne, domki eleganckie, czyste, nowoczesne, gospodarze baaardzo sympatyczni:)) Napewno nieraz wrócimy, polecamy:)))

Autor: Ilona, Wisła

10/10
Data dodania:
25.06.2017

Miejsce zaspokoi wymagania nawet najwybredniejszych klientów. Spełnilo nasze oczekiwania w 100%. Polecam rodzinom z małymi dziećmi, ale też pozostali będą się tam czuć dobrze. Byliśmy z 3-latkiem. Dużo miejsca. Domek urządzony bardzo gustownie, bezpiecznie, wszystko przemyślane, w najdrobniejszych szczegółach dopracowane. Dużo miejsca do swobodnej zabawy, równy teren, ogrodzony, spokojne miejsce, świetny plac zabaw. Obok altana, gdzie można posiedzieć, przygotować grilla. Wieczorem wszystko pięknie podswietlone. Właściciele przemili, dostępni, służący pomocą. Polecam serdecznie.

Autor: Marta, Sosnowiec

10/10
Data dodania:
21.06.2017

Piękne domki usytuowane w spokojnej i cichej okolicy, ale bardzo blisko do jeziora. Doskonałe wyposażenie i wykończenie wnętrz wykonane z sercem, a nie dla masowego turysty. W takim domku można poczuć się "jak w domu" i świetnie wypocząć. Dodatkowym atutem jest przepiękna altana z grillem i miejscami do siedzenia urządzona lepiej niż nie jedna Krakowska modna knajpka! Bardzo polecam!

Autor: Ada Kraków

10/10
Data dodania:
05.05.2017

Pobyt na majówce w 2017 roku, domek bardzo komfortowy, ładnie i wygodnie urządzony, nadaje sie na pobyt z małym dzieckiem co dla nas bylo kluczowe, polecam.

Autor: Magda Kraków

10/10
Data dodania:
05.05.2017

Domki położone są blisko pięknego jeziora Żywieckiego. Doskonale wyposażone we wszystko co jest potrzebne do odpoczynku. Czyste, zadbane, pachnące świeżością z przepięknymi widokami na góry. Doskonała baza wypadowa do aktywnego zwiedzania pobliskich gór. Właściciele mili, uprzejmi, życzliwi gotowi pomóc w każdej sprawie. Na pewno będziemy chcieli wrócić do tego domku za rok :) Z czystym sercem Polecam:)

Autor: Paweł Żebrowski

10/10
Data dodania:
06.04.2017

Rewelacja, lokalizacja obiektu super jeżeli ktoś chce odpocząć i pospacerować to miejsce idealne. Sam domek na najwyższym poziomie. Gustownie urządzony, bardzo czysty i przytulny. Wszystkie naczynia potrzebne w kuchni dostępne. Spędziliśmy weekend i już mamy rezerwację na kolejny. Właściciele bardzo przyjaźni i pomocni. Nie spotyka się na codzień tak miłych ludzi:-) Goraco polecam.

Autor: Anna

10/10
Data dodania:
06.04.2017

Domki położone są blisko pięknego jeziora Żywieckiego. Doskonale wyposażone we wszystko co jest potrzebne do odpoczynku. Czyste, zadbane, pachnące świeżością z przepięknymi widokami na góry. Doskonała baza wypadowa do aktywnego zwiedzania pobliskich gór. Właściciele mili, uprzejmi, życzliwi gotowi pomóc w każdej sprawie. Na pewno będziemy chcieli wrócić do tego domku za rok :) Z czystym sercem Polecam:)

Autor: Paweł Żebrowski

10/10
Data dodania:
12.02.2017

Dziękujemy za przesympatyczny pobyt! Polecamy gorąco, domek przepiękny, czysciutki oraz przesympatyczni właściciele. Aż chce się wracać!! ;-)

Autor: Łukasz Góralski

10/10
Data dodania:
06.02.2017

Spędziłam weekend w jednym z domków. Jestem pod wrażeniem choćby samego wykończenia i detali. Sam w sobie domek jest zadbany, wszystko w nim jest łącznie z kącikiem zabaw dla dzieci, dwie super łazienki, piękna kuchnia i klimatyczny kominek. Właściciele dbają o swoich klientów - bardzo mili i życzliwi ludzie - stworzyli domki z duszą i wiem ze wrócę tam znowu bo i cena przystępna, okolica piękna, a nr do właścicielki P Doroty mam zapisany jako "nasz domek".

Autor: Magda Kiełkowska

Idź do strony:

Polub Nas na Facebooku
Responsive Design
Responsive Design Valid XHTML | Valid CSS
Designed by Damian Suchonek
interstrony.net