Domki nad jeziorem żywieckim
Adres Zarzecze, ul. Nadbrzeżna 31
Telefon tel. 691 864 400
Domki letniskowe na wiosnę Domki letniskowe w lecie Domki całoroczne jesienią Domki całoroczne zimą

Dodaj opinie

Opinie 2

Idź do strony:

10/10
Data dodania:
16.01.2017

Polecam, na pewno wrócimy!!

Autor: Sylwia Kraków

10/10
Data dodania:
13.01.2017

Czysto, ładnie i miło :) domek z kominkiem, idealnie spisuje się w zimie :)

Autor: Kacha Małogowska

10/10
Data dodania:
08.01.2017

Gorąco polecamy to miejsce wszystkim, którzy cenią sobie ciszę , spokój i estetykę. Miejsce idealne na odpoczynek i doskonała baza wypadowa. Właściciele mili i uprzejmi służący pomocą. Domek pachnący nowością. Doskonale wyposażony we wszystko co niezbędne, ale największą atrakcją jest oczywiście kominek. Na pewno polecimy to miejsce znajomym i sami chętnie tam jeszcze wrócimy. Pozdrowienia dla właścicieli.

Autor: Marcin Wójcik Kraków

10/10
Data dodania:
04.01.2017

Bardzo polecam domki na jeziorem żywieckim. Jest to moja chyba pierwsza opinia w życiu i piszę ją dlatego, że byłam absolutnie zachwycona pobytem. Domek piękny, czysty i wyposażony. Umiejscowienie malownicze! Zdecydowalam się na wyjazd ze znajomymi na sylwestra i w ramach pobytu mieliśmy dodatkowo Beskidzkie koryto, które było pyszne. Właściciele troszczyli się o to, by niczego nam nie zabrakło. Dawno nie spędziłam tak miło czasu, przy kominku i zimowej aurze. Chciałabym napisać jedną rzecz, która nam się nie podobała, ale nie ma takiej. Zdecydowanie polecam każdemu kto wybiera się w te okolice, wybrać się tam i skorzystać z oferty, bo są to dobrze wydane pieniądze. Polecam serdecznie!

Autor: Wiktoria Gust/ Poznań

10/10
Data dodania:
02.01.2017

Doskonała baza wypadowa na narty!! do Szczyrku, Korbielowa (Pilsko) i na Górę Żar. W domku parter z kuchnią i komikiem, a na piętrze dwie sypialnie. Duża ogrodzona działka z parkingiem. W rzeczywistości domki wyglądają lepiej niż na zdjęciach. Bardzo mili właściciele. Polecamy!!

Autor: Rodzina z dwójką dzieci

10/10
Data dodania:
14.11.2016

Świetna lokalizacja, cudowni ludzie to prowadzący, same domki to spenienie wszystkiego tego, co jest potrzebne młodym parom z dzieckiem, od osobnych sypialni, dwoch toalet, kącika zabaw, a na kominku kończąc ;). Miejsce idealne :)

Autor: Para z dzieckiem

10/10
Data dodania:
10.09.2016

Najlepsze domki w okolicy! Wszystko nowiutkie i pachnące. Przestronny, dwupiętrowy domek, z dwoma łazienkami i osobnymi sypialniami, kuchnia przestronna (w pełni wyposażona), w salonie duża kanapa, nowoczesny telewizor i szybkie wifi. Działka ogrodzona, z miejscem parkingowym. Szczerze mówiąc – miejsce wygląda jeszcze lepiej w rzeczywistości niż na zdjęciach! Do tego bardzo mili właściciele;) Polecam! Jeżeli następnym razem pojadę nad jezioro żywieckie, to tylko do "cztery pory roku".

Autor: Wojciech Tessar

10/10
Data dodania:
29.08.2016

W pełni zasłużone 10/10 Wszystko jest nowe, domek ma bardzo dobry rozkład pomieszczeń, dwie łazienki są dużym plusem. Właściciele bardzo mili, domki znajdują się blisko jeziora. Polecam.

Autor: Żory

10/10
Data dodania:
12.08.2016

Domki położone w bardzo dobrej lokalizacji, blisko jeziora. Dookoła cisza i spokój. Same domki są bardzo nowoczesne i wygodnie urządzone. Pokoje są ładnie urządzone i czyste. Przed domkami duży teren zielony, który pozwala na urządzenie grilla, opalanie się czy gry zespołowe. Na terenie obiektu są dwie siatki do badmintona i siatkówki. Właściciele bardzo uprzejmi i przyjaźni. Pobyt tutaj był bardzo udany i przyjemny. Gorąco polecamy to miejsce!

Autor: Rodzina- Nysa

10/10
Data dodania:
09.08.2016

Jak najbardziej POLECAM miejsce...Bardzo mili i sympatyczni ludzie,pomocni... obiekt spełni wymagania nawet największego marudy :)... świetnie wyposażony,wygodny,komfortowy domek...Mam nadzieję ,że do zobaczenia :)Pozdrawiamy ... Ekipa weekendowa z EnergyLandii :)

Autor: Wioletta

10/10
Data dodania:
25.07.2016

Jesteśmy zaszczyceni wystawić pierwszy komentarz!
Piękne połączenie tradycji i nowoczesności ... gustownie urządzony ... komfortowy, w pełni wyposażony domek od a do z! Właściciele bardzo sympatyczni, super widok z balkonu na jezioro, do którego jest rzut kamieniem ... ogrodzona posesja, prywatność, cicha okolica z dala od głównej drogi.
Z czystym sumieniem polecamy!
Za niedlugo wybieramy się razem z dziećmi - to będzie frajda!
Dziękujemy i pozdrawiamy

Autor: Małżeństwo - Racibórz

Idź do strony:

Polub Nas na Facebooku
Responsive Design
Responsive Design Valid XHTML | Valid CSS
Designed by Damian Suchonek
interstrony.net