kominek, sauna, jacuzzi
Zarzecze, ul. Nadbrzeżna 31

Opinie

Idź do strony:

10/10
04.06.2020
Piękne miejsce! Polecam każdemu, kto chce spędzić czas w ciszy. Domek spełniający oczekiwania najbardziej wybrednych gości. Czysto, schludnie, pachnąco. Do dyspozycji w pełni wyposażony aneks kuchenny. Doskonała lokalizacja - blisko do Szczyrku, Żywca itd. Bardzo sympatyczni gospodarze, którzy nie narzucają się, a jednocześnie są do dyspozycji w każdej chwili. Polecam zarówno osobom starszym jak i rodzinom z dziećmi. Mam nadzieję, że kiedyś znów tam wrócimy :) Serdecznie pozdrawiam
(Translated by Google) Lovely place! I recommend it to anyone who wants to spend time in silence. House that meets the expectations the most picky guests. Clean, tidy, fragrant. A fully equipped kitchenette is available. Excellent location - close to Szczyrk, Żywiec etc. Very friendly hosts who do not impose themselves, and at the same time are available at any time. I recommend to both people elderly and families with children. Hope to be back again someday :) Best wishes

Autor: Krystyna Lipka

10/10
10.02.2020
Najładniejsze i najbardziej ekskluzywne domki nad Jeziorem Żywieckim.
(Translated by Google) The most beautiful and exclusive houses on the Żywieckie Lake.

Autor: MM MM

10/10
15.10.2019
Fantastyczne miejsce i bardzo sympatyczni właściciele, polecam.
(Translated by Google) Fantastic place and very friendly owners, I recommend.

Autor: Grazyna Garbacz

10/10
25.08.2019
Bardzo polecamy! Domki ładne zadbane:) jazzuci oraz sauna pierwsza klasa! Elegancko ładnie cicho! Serdecznie polecam:)
(Translated by Google) We highly recommend! Cottages nice neat:) Jazz and sauna first class! Elegantly nice quiet! I heartily recommend:)

Autor: Renia Gryczka

10/10
20.08.2019
Cudowne warunki, wspaniały wypoczynek. Po prostu MEGA! Podziękowania dla Gospodarzy!
(Translated by Google) Wonderful conditions, great rest. Just MEGA! Thanks for the hosts!

Autor: Dorota Maciej

10/10
21.07.2019
Wspaniałe miejsce do odpoczynku i relaksu. Bardzo dobra baza wypadowa. Warunki bardzo dobre. Czysto i z wszelkimi udogodnieniami. Właściciele bardzo uprzejmi i pomocni. Polecam na 100%.
(Translated by Google) A great place to rest and relax. A very good base. Very good conditions. Clean and with all amenities. Owners very polite and helpful. I recommend 100%.

Autor: Kasia Malyszczak

10/10
12.06.2019
Kameralne miejsce, blisko do jeziora - do plaży i na ścieżki spacerowe. Domki dobrze wyposażone, nowe, duża przestrzeń na zewnątrz - ogród z dobrze urządzonym miejscem do grilowania - mogę szczerze polecić!!! Właściciele mili i pomocni! Pozdrawiam przy okazji!
(Translated by Google) An intimate place, close to the lake - to the beach and on walking paths. Cottages well equipped, new, large outdoor space - a well-furnished garden BBQ place - I can honestly recommend it!!! Nice and helpful owners! Best regards by the way!

Autor: Monika Kraków

10/10
17.09.2018
Bardzo miłe, spokojne miejsce. Czysto. Właściciele przemili. Domki w pełni spełniły nasze oczekiwania. Na pewno wrócimy tu jeszcze nie raz.
(Translated by Google) A very nice, peaceful place. Purely. A delight owners. The cottages fully met our expectations. We will definitely come back here more than once.

Autor: Piotr Olesiejuk

10/10
11.08.2018
Spędziliśmy w tym miejscu 10 wspaniałych dni. Domek zrobił na nas wrażenie od razu, wszystko dopracowane, wystrój gustowny. Na dzieci czekał kącik z zabawkami, czysto, po prostu bardzo miło. Plac naprawdę spory, można pograć w to i owo, w altance z grillem czeka na gości zestaw do badmintona, piłki. Nie ma się do czego przyczepić :-))) Pozdrawiamy Właścicieli i, jak już mówiliśmy, wrócimy! :-))
(Translated by Google) We spent 10 wonderful days here. The house impressed us right away, everything worked out, the interior was tasteful. A toy corner was waiting for the children, clean, just very nice. The square is really big, you can play this and that, in the gazebo with grill waiting for guests badminton set, balls. There is nothing to fault :-))) Regards Owners and, as we said, we will be back! :-))

Autor: Małgorzata / Stalowa Wola

10/10
25.06.2018
Bardzo przytulne i nowoczesne domki z atrakcyjną działką. Mili właściciele. Polecam.
(Translated by Google) Very cozy and modern houses with an attractive plot. Nice owners. I would recommend.

Autor: Marta Ostrowska

10/10
10.06.2018
Dziękujemy za wspaniały pobyt w Państwa domku! Na pewno tam wrócimy, pozdrawiamy.
(Translated by Google) Thank you for a wonderful stay in your cottage! We will definitely go back there, best regards.

Autor: SMS

10/10
07.06.2018
Właściciele obiektów przemili, domki świetnie urządzone, czysciutko, pachnąco, podwórko przepieknę, polecam z pełną odpowiedzialnością.
(Translated by Google) The owners of the objects a delight, the houses well decorated, cleanly, fragrant, the yard beautiful, I recommend with full responsibility.

Autor: Aleksandra Zięba

10/10
25.05.2018
Cudowne miejsce:) aż żal jutro wyjeżdżać. Domki sliczne, wspaniale urządzone. Altana mega! Pobyt udany w 100%, dzieciaki szczęśliwe, rodzice zresetowani:) Dziękujemy!
(Translated by Google) Wonderful place:) it's a pity to leave tomorrow. Cottages beautiful, wonderfully decorated. Mega gazebo! 100% successful stay, happy kids, reset parents :) Thank you!

Autor: Marta Mizerska

10/10
22.04.2018
Bardzo spokojne, kameralne miejsce. Piękny domek, dużo zieleni, piękne widoki, jezioro. Super warunki na pobyt z dzieckiem. Polecam.
(Translated by Google) Very calm, intimate place. Beautiful house, lots of greenery, beautiful views, a lake. Super conditions for a stay with a child. I would recommend.

Autor: Anna Śliz

10/10
30.03.2018
Great place! High standard accommodation so well designed and decorated. Fireplace was a treat. Landscaped garden, large lawn area for sports and enclosed outdoor party area with BBQ, stereo and mood lighting. Perfect for families and get togethers. We will definitely be going again.
(Translated by Google) Wspaniałe miejsce! Wysoki standard zakwaterowania, tak dobrze zaprojektowany i urządzony. Kominek był ucztą. Zagospodarowany ogród, duży trawnik do uprawiania sportu i ogrodzona część na zewnątrz ze sprzętem do grillowania, sprzętem stereo i nastrojowym oświetleniem. Idealny dla rodzin i spotkań towarzyskich. Na pewno pojedziemy ponownie

Autor: silverFox *

10/10
03.03.2018
Bardzo miłe spokojne miejsce na odpoczynek z drugą połówką jak i zarówno z przyjaciółmi i rodziną. Polecamy w każdą porę roku. Jest MEGA:)
(Translated by Google) Very nice quiet place to relax with the other half as well as with friends and family. We recommend every season. It's MEGA:)

Autor: Barbara Raj

10/10
13.02.2018
Extra miejsce:) polecam.
(Translated by Google) Extra place :) I recommend.

Autor: Anna Biernacka

10/10
12.02.2018
Wolnostojące domki o wysokim standardzie. Usytuowane w odległości kilkudziesięciu metrów od linii brzegowej jeziora żywieckiego. Miejsce na uboczu, ślepa droga, a zatem żadnego ruchu tranzytowego.
(Translated by Google) High standard detached houses. Located a few dozen meters from the shoreline of the Żywiec Lake. A place off the beaten track, a blind road, and therefore no transit traffic.

Autor: Dariusz Płonka

10/10
01.02.2018
Czysto, świeżo, pachnąco, cieplutko. Bardzo gorąco polecam, byliśmy w 4 osoby na weekend. Inny świat, cudowny klimat.
(Translated by Google) Clean, fresh, fragrant, nice and warm. Very highly recommended, we were 4 people for the weekend. A different world, a wonderful atmosphere.

Autor: Sandra Weber

10/10
07.01.2018
Klimatyczne miejsce. Właściciele dbają o każdy, najdrobniejszy szczegół. Czysto, przyjemnie, serdecznie polecam!
(Translated by Google) A climatic place. The owners take care of every little detail. Clean, pleasant, heartily recommended!

Autor: Aneta Kułakowska

10/10
01.09.2017
Zdecydowanie polecam! Bardzo mili i pomocni właściciele, domek czysty, wygodny i wspaniale wyposażony.Do tego piękne miejsce- czyste jezioro i góry... Czego chcieć więcej?:) Jeszcze tam wrócimy... Pozdrawiamy serdecznie i dziękujemy za wszystko.
(Translated by Google) I definitely recommend it! Very nice and helpful owners, house clean, comfortable and well equipped. For this beautiful place - clean lake and mountains ... What could you want more? :) We'll be back again ... Best regards and thank you for everything.

Autor: Agnieszka i Sebastian + czwórka dzieci:)

10/10
22.08.2017
Wszystko nam się podobało :-) Pobyt udany i domki super :-) Nasi poprzednicy w opiniach napisali chyba wszystko :-) Jesteśmy baaaardzo zadowoleni i pozdrawiamy sympatycznych gospodarzy :-* POLECAMY! drobiazgi, które umilają gościom wypoczynek w tym miejscu. My jesteśmy tak zadowoleni, że przyjedziemy tutaj znowu.
(Translated by Google) We liked everything :-) Successful stay and great houses :-) Our predecessors in the reviews probably wrote everything :-) We are soooo happy and greetings to friendly hosts: - * WE RECOMMEND! little things that make guests relax here. We are so pleased that we will come here again.

Autor: Bożena/Brzeg

10/10
30.07.2017
Cudowne miejsce, wspaniale wyposażony, według najnowszych wymogów techniki domek. Na działce z zadbanym trawnikiem można wypoczyważ i uprawiać sport. Dla dzieci znajduje się też ciekawie i bezpiecznie wykonany plac zabaw. Miejscem specjalnym jest zadaszone i osłonięte od wiatru miejsce do grilowania. Miejsce to jest wyposażone w murowany gril oraz stoły i ławy biesiadne. Wieczorem w ciekawym oświetleniu i muzyce można spędzić przyjemne chwile. Należy podkreślić wyjątkową gościnność gospodarzy oraz to, że można się do nich w każdej chwili o pomoc zwrócić. Na całym obszarze domku zwraca uwage dbałosc gospodarzy nawet o drobiazgi, ktore umilają gosciom wypoczynek w tym miejscu. My jesteśmy tak zadowoleni, że przyjedziemy tutaj znowu.
(Translated by Google) A wonderful place, well-equipped cottage, according to the latest technical requirements. On the plot with a well-tended lawn, you can relax and play sports. There is also an interesting and safe playground for children. A special place is a barbecue place roofed and sheltered from the wind. This place is equipped with a brick barbecue and banquet tables and benches. In the evening, you can spend pleasant moments in interesting lighting and music. The exceptional hospitality of the hosts and the fact that you can contact them at any time should be emphasized. The entire area of the cottage is noteworthy, the hosts' attention even to small things that will make guests relax in this place. We are so pleased that we will come here again.

Autor: Gabriele und Joachim Gelsenkirchen

10/10
29.07.2017
Miejsce rewelacyjne, domki eleganckie, czyste, nowoczesne, gospodarze baaardzo sympatyczni:)) Napewno nieraz wrócimy, polecamy:)))
(Translated by Google) Sensational place, elegant, clean, modern houses, soooo nice hosts :)) Certainly we will come back often, we recommend :)))

Autor: Ilona, Wisła

10/10
25.06.2017
Miejsce zaspokoi wymagania nawet najwybredniejszych klientów. Spełnilo nasze oczekiwania w 100%. Polecam rodzinom z małymi dziećmi, ale też pozostali będą się tam czuć dobrze. Byliśmy z 3-latkiem. Dużo miejsca. Domek urządzony bardzo gustownie, bezpiecznie, wszystko przemyślane, w najdrobniejszych szczegółach dopracowane. Dużo miejsca do swobodnej zabawy, równy teren, ogrodzony, spokojne miejsce, świetny plac zabaw. Obok altana, gdzie można posiedzieć, przygotować grilla. Wieczorem wszystko pięknie podswietlone. Właściciele przemili, dostępni, służący pomocą. Polecam serdecznie.
(Translated by Google) The place will satisfy even the most demanding customers. It met our expectations 100%. I recommend it to families with small children, but others will also feel good there. We were with a 3-year-old. A lot of space. The house is decorated very tastefully, safely, everything thought out, refined in the smallest details. Plenty of space to play freely, level ground, fenced, quiet place, great playground. Next to the gazebo, where you can sit, prepare a barbecue. In the evening everything is beautifully highlighted. Excitable owners, available to help. I heartily recommend.

Autor: Marta, Sosnowiec

10/10
21.06.2017
Piękne domki usytuowane w spokojnej i cichej okolicy, ale bardzo blisko do jeziora. Doskonałe wyposażenie i wykończenie wnętrz wykonane z sercem, a nie dla masowego turysty. W takim domku można poczuć się "jak w domu" i świetnie wypocząć. Dodatkowym atutem jest przepiękna altana z grillem i miejscami do siedzenia urządzona lepiej niż nie jedna Krakowska modna knajpka! Bardzo polecam!
(Translated by Google) Beautiful houses situated in a quiet and peaceful area, but very close to the lake. Perfect furnishings and interior decorations made with a heart, not for a mass tourist. In such a house you can feel "at home" and have a great rest. An additional advantage is the beautiful gazebo with grill and seating places, decorated better than many Krakow's trendy pubs! I highly recommend!

Autor: Ada Kraków

10/10
21.06.2017
Domki położone są blisko pięknego jeziora Żywieckiego. Doskonale wyposażone we wszystko co jest potrzebne do odpoczynku. Czyste, zadbane, pachnące świeżością z przepięknymi widokami na góry. Doskonała baza wypadowa do aktywnego zwiedzania pobliskich gór. Właściciele mili, uprzejmi, życzliwi gotowi pomóc w każdej sprawie. Na pewno będziemy chcieli wrócić do tego domku za rok :) Z czystym sercem Polecam:)
(Translated by Google) The houses are located near the beautiful Żywieckie lake. Perfectly equipped with everything you need to rest. Clean, neat, fragrant freshness with spectacular views of the mountains. A great base for active exploring the nearby mountains. Nice owners, polite, friendly, ready to help in any case. For sure you will want to come back to this house next year :) With a pure heart I recommend :)

Autor: Paweł Żebrowski

10/10
08.05.2017
Czysto, ładnie i miło :) domek z kominkiem, idealnie spisuje się w zimie :)
(Translated by Google) Clean, nice and nice :) house with a fireplace, works perfectly in the winter :)

Autor: Katarzyna Małogowska

10/10
05.05.2017
Pobyt na majówce w 2017 roku, domek bardzo komfortowy, ładnie i wygodnie urządzony, nadaje sie na pobyt z małym dzieckiem co dla nas bylo kluczowe, polecam.
(Translated by Google) Stay on the picnic in 2017, a very comfortable house, nicely and comfortably furnished, suitable for a stay with a small child which was crucial for us, I recommend.

Autor: Magda Kraków

10/10
06.04.2017
Rewelacja, lokalizacja obiektu super jeżeli ktoś chce odpocząć i pospacerować to miejsce idealne. Sam domek na najwyższym poziomie. Gustownie urządzony, bardzo czysty i przytulny. Wszystkie naczynia potrzebne w kuchni dostępne. Spędziliśmy weekend i już mamy rezerwację na kolejny. Właściciele bardzo przyjaźni i pomocni. Nie spotyka się na codzień tak miłych ludzi:-) Goraco polecam.
(Translated by Google) Revelation, location of the object great if someone wants to relax and take a walk this perfect place. The house itself at the highest level. Tastefully decorated, very clean and cozy. All kitchen utensils needed in the kitchen. We spent the weekend and we already have a reservation for the next. Owners very friendly and helpful. He does not meet such nice people every day :-) I highly recommend.

Autor: Anna

10/10
12.02.2017
Dziękujemy za przesympatyczny pobyt! Polecamy gorąco, domek przepiękny, czysciutki oraz przesympatyczni właściciele. Aż chce się wracać! ;-)
(Translated by Google) Thank you for a lovely stay! We highly recommend, beautiful house, Housing clean and very nice owners. Until you want to come back! ;-)

Autor: Łukasz Góralski

10/10
06.02.2017
Spędziłam weekend w jednym z domków. Jestem pod wrażeniem choćby samego wykończenia i detali. Sam w sobie domek jest zadbany, wszystko w nim jest łącznie z kącikiem zabaw dla dzieci, dwie super łazienki, piękna kuchnia i klimatyczny kominek. Właściciele dbają o swoich klientów - bardzo mili i życzliwi ludzie - stworzyli domki z duszą i wiem ze wrócę tam znowu bo i cena przystępna, okolica piękna, a nr do właścicielki P Doroty mam zapisany jako "nasz domek".
(Translated by Google) I spent the weekend in one of the houses. I am impressed even by the finish and details. The house itself is well maintained, everything in it is including a children's corner, two great bathrooms, a beautiful kitchen and an atmospheric fireplace. The owners care about their customers - very nice and kind people - they created houses with soul and I know that I will go b ack there again because the price is affordable, the area is beautiful, and the number to the owner P Dorota is written as "our house".

Autor: Magda Kiełkowska

Idź do strony:

Dodaj opinie

Opinie o naszych domkach