kominek, sauna, jacuzzi
Zarzecze, ul. Nadbrzeżna 31

Opinie 2

Idź do strony:

10/10
16.01.2017
Polecam, na pewno wrócimy!
(Translated by Google) I recommend, we will definitely be back!

Autor: Sylwia Kraków

10/10
13.01.2017
Czysto, ładnie miło :) domek z kominkiem, idealnie spisuje się w zimie:)
(Translated by Google) Clean, nice nice :) house with a fireplace, works perfectly in winter :)

Autor: Kacha Małogowska

10/10
08.01.2017
Gorąco polecamy to miejsce wszystkim, którzy cenią sobie ciszę , spokój i estetykę. Miejsce idealne na odpoczynek i doskonała baza wypadowa. Właściciele mili i uprzejmi służący pomocą. Domek pachnący nowością. Doskonale wyposażony we wszystko co niezbędne, ale największą atrakcją jest oczywiście kominek. Na pewno polecimy to miejsce znajomym i sami chętnie tam jeszcze wrócimy. Pozdrowienia dla właścicieli.
(Translated by Google) We highly recommend this place to everyone who values ??peace, quiet and aesthetics. A perfect place to relax and a great base. Nice owners and polite staff to help. A fragrant house. Perfectly equipped with everything necessary, but the biggest attraction is of course the fireplace. We will definitely recommend this place to friends and we will gladly return there again. Greetings to the owners.

Autor: Marcin Wójcik Kraków

10/10
04.01.2017
Bardzo polecam domki na jeziorem żywieckim. Jest to moja chyba pierwsza opinia w życiu i piszę ją dlatego, że byłam absolutnie zachwycona pobytem. Domek piękny, czysty i wyposażony. Umiejscowienie malownicze! Zdecydowalam się na wyjazd ze znajomymi na sylwestra i w ramach pobytu mieliśmy dodatkowo Beskidzkie koryto, które było pyszne. Właściciele troszczyli się o to, by niczego nam nie zabrakło. Dawno nie spędziłam tak miło czasu, przy kominku i zimowej aurze. Chciałabym napisać jedną rzecz, która nam się nie podobała, ale nie ma takiej. Zdecydowanie polecam każdemu kto wybiera się w te okolice, wybrać się tam i skorzystać z oferty, bo są to dobrze wydane pieniądze. Polecam serdecznie!
(Translated by Google) I highly recommend the houses on the Żywiec Lake. This is probably my first opinion in my life and I write it because I was absolutely delighted to stay. Cottage beautiful, clean and equipped. Picturesque location! I decided to go with friends on New Year's Eve and as part of the stay we had an additional Beskid river bed, which was delicious. The owners made sure that we didn't run out of anything. I haven't spent so much time in front of the fireplace and winter weather. I would like to write one thing that we did not like, but there is no such thing. I would definitely recommend it to anyone going to this area, go there and take advantage of the offer, because it is money well spent. I heartily recommend!

Autor: Wiktoria Gust/ Poznań

10/10
02.01.2017
Doskonała baza wypadowa na narty!! do Szczyrku, Korbielowa (Pilsko) i na Górę Żar. W domku parter z kuchnią i komikiem, a na piętrze dwie sypialnie. Duża ogrodzona działka z parkingiem. W rzeczywistości domki wyglądają lepiej niż na zdjęciach. Bardzo mili właściciele. Polecamy!
(Translated by Google) A great base for skiing !! to Szczyrk, Korbielów (Pilsko) and to Góra Żar. In the house, the ground floor with kitchen and fireplace, and on the first floor two bedrooms. Large fenced plot with parking. In fact, the houses look better than the pictures. Very nice owners. We recommend!

Autor: Rodzina z dwójką dzieci

10/10
02.01.2017
Doskonała baza wypadowa na narty!! do Szczyrku, Korbielowa (Pilsko) i na Górę Żar. W domku parter z kuchnią i komikiem, a na piętrze dwie sypialnie. Duża ogrodzona działka z parkingiem. W rzeczywistości domki wyglądają lepiej niż na zdjęciach. Bardzo mili właściciele. Polecamy!
(Translated by Google) A great base for skiing !! to Szczyrk, Korbielów (Pilsko) and to Góra Żar. In the house, the ground floor with kitchen and fireplace, and on the first floor two bedrooms. Large fenced plot with parking. In fact, the houses look better than the pictures. Very nice owners. We recommend!

Autor: Rodzina z dwójką dzieci

10/10
14.11.2016
Świetna lokalizacja, cudowni ludzie to prowadzący, same domki to spenienie wszystkiego tego, co jest potrzebne młodym parom z dzieckiem, od osobnych sypialni, dwoch toalet, kącika zabaw, a na kominku kończąc;). Miejsce idealne:)
(Translated by Google) Great location, wonderful people are leaders, the houses themselves are the fulfillment of everything that is needed for young couples with a child, from separate bedrooms, two toilets, play corner, and ending with the fireplace;). Perfect place:)

Autor: Para z dzieckiem

10/10
10.09.2016
Najlepsze domki w okolicy! Wszystko nowiutkie i pachnące. Przestronny, dwupiętrowy domek, z dwoma łazienkami i osobnymi sypialniami, kuchnia przestronna (w pełni wyposażona), w salonie duża kanapa, nowoczesny telewizor i szybkie wifi. Działka ogrodzona, z miejscem parkingowym. Szczerze mówiąc – miejsce wygląda jeszcze lepiej w rzeczywistości niż na zdjęciach! Do tego bardzo mili właściciele;) Polecam! Jeżeli następnym razem pojadę nad jezioro żywieckie, to tylko do "cztery pory roku".
(Translated by Google) The best houses in the area! Everything brand new and fragrant. A spacious, two-story house, with two bathrooms and separate bedrooms, a spacious kitchen (fully equipped), a large sofa in the living room, a modern TV set and fast wifi. Fenced plot with parking space. To be honest - the place looks even better in reality than on pictures! For this very nice owners;) I recommend! If I go to the Żywiec Lake next time, it is only until "four seasons".

Autor: Wojciech Tessar

10/10
29.08.2016
W pełni zasłużone 10/10 Wszystko jest nowe, domek ma bardzo dobry rozkład pomieszczeń, dwie łazienki są dużym plusem. Właściciele bardzo mili, domki znajdują się blisko jeziora. Polecam.
(Translated by Google) Fully deserved 10/10 Everything is new, the house has a very good layout of the rooms, two bathrooms are a big plus. Owners very nice, the houses are located near the lake. I would recommend.

Autor: Żory

10/10
12.08.2016
Domki położone w bardzo dobrej lokalizacji, blisko jeziora. Dookoła cisza i spokój. Same domki są bardzo nowoczesne i wygodnie urządzone. Pokoje są ładnie urządzone i czyste. Przed domkami duży teren zielony, który pozwala na urządzenie grilla, opalanie się czy gry zespołowe. Na terenie obiektu są dwie siatki do badmintona i siatkówki. Właściciele bardzo uprzejmi i przyjaźni. Pobyt tutaj był bardzo udany i przyjemny. Gorąco polecamy to miejsce!
(Translated by Google) Cottages located in a very good location, close to the lake. Peace and quiet around. The houses themselves are very modern and comfortably furnished. The rooms are nicely furnished and clean. In front of the houses there is a large green area that allows you to grill, sunbathe or team games. There are two badminton and volleyball nets on the premises. Owners very polite and friendly. The stay here was very enjoyable and pleasant. We highly recommend this place!

Autor: Rodzina- Nysa

10/10
09.08.2016
Jak najbardziej POLECAM miejsce... Bardzo mili i sympatyczni ludzie,pomocni... obiekt spełni wymagania nawet największego marudy :) ... świetnie wyposażony, wygodny, komfortowy domek...Mam nadzieję, że do zobaczenia:) Pozdrawiamy.... Ekipa weekendowa z EnergyLandii :)
(Translated by Google) I highly recommend the place ... Very nice and friendly people, helpful ... the object will meet the requirements of even the biggest whining :) ... well-equipped, comfortable, comfortable cottage ... I hope to see you :) Regards ... Weekend team from EnergyLandia :)

Autor: Wioletta

10/10
09.08.2016
Jesteśmy zaszczyceni wystawić pierwszy komentarz! Piękne połączenie tradycji i nowoczesności ... gustownie urządzony ... komfortowy, w pełni wyposażony domek od a do z! Właściciele bardzo sympatyczni, super widok z balkonu na jezioro, do którego jest rzut kamieniem ... ogrodzona posesja, prywatność, cicha okolica z dala od głównej drogi. Z czystym sumieniem polecamy! Za niedługo wybieramy się razem z dziećmi - to będzie frajda! Dziękujemy i pozdrawiamy.
(Translated by Google) We are pleased to leave the first comment! A beautiful combination of tradition and modernity ... tastefully decorated ... a comfortable, fully equipped cottage from a to z! Owners very friendly, great view from the balcony of the lake, which is a stone's throw ... fenced property, privacy, quiet area away from the main road. With a clear conscience we recommend! Soon we are going with the children - it will be fun! Thank you and best regards

Autor: Małżeństwo - Racibórz

Idź do strony:

Dodaj opinie

Opinie o naszych domkach